ANTIPASTI - FORRETTER

Serveres med hjemmebagt brød af økologisk mel

fork-and-knife-in-cross

40. Carpaccio di salmone

Laksecarpaccio med citronolie, cherrytomat, rucola & parmesan

79,-

46. Gamberetti all aglio

Black tigerrejer i hvidløg-tomatsovs

85,-

41. Cocktail di gamberetti

Rejecocktail

75,-

47. Bruschetta

Hvidløgsbrød med ost

47,-

42. Carpaccio di manzo tartufato

Fintskåret oksemørbrad, trøffelolie & parmesan

79,-

48. Melone con serrano

Melon med serranoskinke, plukket salat & pesto

69,-

45. Furesø steakhouse speciale

Røget laks med pesto og krydderurtedressing

79,-

49. Tomatsuppe

59,-

LE CARNI - HOVEDRETTER

Serveres med dagens kartofler og garniture

fork-and-knife-in-cross

51. Filetto al pepe verde

Oksemørbrad med pebersauce

199,-

55. Scaloppine al gorgonzola

Kalvefilet med gorgonzolasauce

159,-

52. Filetto al tartufo

Oksemørbrad med rødvinssauce

199,-

56. Scaloppine al tartufo

Kalvefilet med trøffelsauce

159,-

53. Filetto con bernese

Oksemørbrad med bearnaisesauce

189,-

95. Wienerschnitzel

Serveres brasede kartofler, ærter, med dreng & sauce

129,-

54. Filetto di Furesø steakhouse

Oksefilet med bearnaisesauce

149,-

PESCE - FISK

Serveres med dagens kartofler og garniture

fork-and-knife-in-cross

58. Salmone con salsa all ́aneto

Laks med dildsauce

159,-

59. Halibut con salsa allo zafferano

Hellefisk med safransauce

169,-

BURGER

Alle burgere er i en brioche bolle, smurt med salat mayonnaise og anrettet med tomat-agurk, salat og løgringe. Inklusiv grove fritter med aioli

fork-and-knife-in-cross

11. Hjemmelavet Burger

Grillet hjemmelavet hakkebøf med ost og bacon

99,-

12. Mexicansk burger

Med salsa, cheddar ost, jalapeños og guacamole

99,-

SALATER

Serveres med hjemmebagt brød af økologisk mel

fork-and-knife-in-cross

14. Salat Nicoise

Salat med tunmousse, rejer, æg, tomat og oliven

69,-

16. Laksesalat

Røget laks med salat, asparges, rucola, tomat og krydderurtedressing

80,-

14. Salat Nicoise

Salat med tunmousse, rejer, æg, tomat og oliven

69,-

17. kyllingesalat

Kyllingesalat med bacon, tomat og karrydressing

69,-

PASTA

Alle pastaer laves med fettuccine toppes med parmesanost. serveres med hjemmebagt brød af økologisk mel

fork-and-knife-in-cross

20. Lasagne

Hjemmelavet italiensk lasagne

85,-

25. Fettuccine al Salmone

Med laks, rejer og hvidvin i flødesauce

109,-

21. Fettucine

Med kødsauce

85,-

26. Fettuccine al tartufo

Med oksekød, champignon og trøffelpasta

119,-

22. Steakhouse pollo speciale

Med kylling, bacon og pesto vendt i flødesauce

99,-

27. Fettuccine alla matriciana

Med løg, bacon, chili, hvidløg og tomatsauce

69,-

23. Carbonara

Med bacon og æggeblomme vendt i flødesauce

99,-

28. Fettuccine con le cozze

Med tigerrejer og blåmuslinger i safransauce

119,-

24. Pasta al gorgonzola

Med bacon og æggeblomme vendt i flødesauce

109,-

29. Vegetariano

Med blandede grøntsager og pesto

85,-

PIZZE - PIZZA

Alle pizza-bunde bliver lavet med økologisk mel

fork-and-knife-in-cross

70. Margherita

Med tomat, revet mozzarella

70,-

85. Peperoni

Med tomat, revet mozzarella, pepperoni

82,-

71. Vesuvio

Med tomat, revet mozzarella, italiensk skinke

79,-

86. Gorgonzola

Med tomat, revet mozzarella, gorgonzola, serranoskinke

92,-

74. hawaii

Med tomat, revet mozzarella, italiensk skinke, ananas

85,-

87. Capricciosa

Med tomat, revet mozzarella, italiensk skinke, champignon

85,-

76. Furesø steakhouse

Med tomat, revet mozzarella, italiensk skinke, bacon, pepperoni

99,-

89. Benjamino

Med tomat, revet mozzarella, oksekød, salat, agurk, tomat, dressing

95,-

82. Firenze

Med tomat, revet mozzarella, hakket oksekød, løg, hvidløg, pepperoni og chili

92,-

90. Dilani

Med tomat, revet mozzarella, kylling, salat, agurk, tomat, dressing

95,-

84. Calzone (indbagt)

Med tomat, revet mozzarella, italiensk skinke

80,-

BØRNERETTER

fork-and-knife-in-cross

30. Lasagne

hjemmelavet italiensk lasagne

65,-

34. Grove fritter

Med ketchup eller remoulade

39,-

31. Fettuccine

Med kødsauce

65,-

35. Fiskefilet

Med grove fritter og remoulade

65,-

32. Bøf af kalvekød

Med garniture, grove fritter og bearnaisesauce

109,-

36. Gelato bambino

Børneis med chokoladesovs

49,-

33. Pizza

Skinke, kødsauce eller pepperoni

65,-

37. Frittelle con gelato

5 små pandekager med is

49,-

DOLCI - DESSERTER

fork-and-knife-in-cross

63. Gelato con frutti di bosco misti

Vanilleis toppet med blandede skovbær i cognac

59,-

65. Dagens kage

Spørg tjeneren

39,-

64. Tiramisu

Hjemmelavet italiensk dessertkage

65,-

66. Frittelle con gelato

Små pandekager med is og chokoladesovs

65,-

DRIKKEVARER

fork-and-knife-in-cross

VARME

Kaffe eller The

25,-

Cappuccino

32,-

Espresso - single/double

25,- / 30,-

Varm cacao m. flødeskum

32,-

Lille Cafe latte - single/double

30,- / 35,-

Irish coffee m. 3 cl. whiskey

55,-

Stor Cafe latte - single/double

35,- / 40,-

French coffee m. 3 cl. cointreau

55,-

Chai latte stor

38,-

ØL & VAND

Royal

Fadøl

32,- / 42,- / 62,-

Sodavand

Pepsi, Pepsi Max, Mirinda orange, Faxe kondi, Mirinda Lemon, egekilde med brus, egekilde Citrus med brus

29,- / 39,- / 59,-

Royal

Classic Fadøl

35,- / 45,- / 65,-

Hyldeblomst Nicoline

29,-

Royal Free

Profile non Alcoholic

32,-

Juice

Æble eller appelsin

29,-

Sol

Original

35,-

Kildevand

22,-

Lottrup

American lager 50 cl fl.

45,-

Mælk

15,-

Bohemian

Pils 50 cl fl. Brygget m. kvæde og æble

45,-

Postevand

(Gratis ved køb af andre drikkevarer)

20,-

Ævle-Bævle

1⁄2 øl, 1⁄2 Faxe kondi

32,-

VINKORT

fork-and-knife-in-cross

APERITIF

kirr eLLer Hvidvin med HyLdebLomST

GL. 49,-

BOBLER

grAnd SpumAnTe doLce
veneTo, iTALien

Frisk og sødmefuld vin med fremtrædende festlige bobler. God frugt med lette aromatiske toner.

FL. 199,-

jeAn LAurAnT bLAnc de bLAnc cHAmpAgne, FrAnkrig

Moderne champagne lavet udelukkende på grønne druer, der giver masser af sprød friskhed. 93 point i Wine spectator.

FL. 499,-

FYLDIGE HVIDVINE

LuccAreLLi biAnco SALenTo, iTALien

Alsidig hvidvin med god balance mellem frugt og syre. Masser af friske og modne frugter dominerer smagen.

GL. 39,- / 1/2 109,- / FL. 199,-

pAuL ScHneider rieSLing ALSAce, FrAnkrig

Let cremet riesling fra en lille familieproducent i hjertet af Eguisheim. stilen er halvtør med fin syre og kompleksitet.

FL. 289,-

ROSE & DESSERTVIN

venToureT roSé venToux, FrAnkrig

Provensalsk rosé fra marker på det berømte Mont’ Ventoux’s skråninger. klassisk let og forfriskende.

GL. 39,- / 1/2 109,- / FL. 199,-

SAnT’ AndreA moScATo LAzio, iTAlien

Sent høstet Moscato fra Terraccinabjerget tæt på Rom. en sødmefuld hvidvin, der er fremragende som frisk dessertvin.

Gl. 39,- / Fl. 299,-

KOMPLEKSE RØDVINE

morAndo cHiAnTi ToScAnA, iTALien

Ung saftig vin fra hjertet af Toscana. en blød og elegant vin med fin syre og frugt.

FL. 229,-

piAzzo bArberA d’ALbA piemonTe, iTALien

Tør og saftig italiensk klassiker fra en lille familieproducent. en medium kraftig vin med kant og karakter.

FL. 249,-

FRUGTIGE RØDVINE

gAmbA ripASSo vALpoLiceLLA cLASSico, iTALien

Fra en anerkendt vingård med sans for kvalitet. smagfuld og rund rødvin med masser af karakter. Lillebroder til Amaronen.

FL. 299,-

KRAFTIGE RØDVINE

opereTTA veneTo, iTALien

Moderne vin lavet efter samme principper som Amaronen,
hvor druerne tørres først. Det giver masser af saft og kraft.

GL. 49,- / 1/2 139,- / FL. 259,-

bogLe cAberneT SAuvignon cALiForniA, uSA

Power og elegance på én og samme tid. Fin kompleksitet og fylde kombineret med det klassiske “California Cab” touch.

FL. 329,-

BLØDE RØDVINE

LuccAreLLi negroAmAro pugLiA, iTALien

Syditaliensk charmebasse. smagfuld og rund med lette
sødmefulde toner. Fremtræden frugt og et hint af krydderi.

GL. 39,- / 1/2 109,- / FL. 199,-

SAnTA emA merLoT reServe mAipo vALLey, cHiLe

Silkeblød rødvin fra en af Chiles mest velrespekterede producenter. smagfuld og kompleks med et touch af chokolade.

FL. 269,-